Gy.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kezdődik ez az egész?

A folyamat a kapcsolatfelvétellel kezdődik... Az elérhetőségeimet megtalálod egy kicsit feljebb.

Milyen egy coaching ülés?

A kapcsolatfelvételt és a szerződéskötést követően személyesen találkozunk. Megfogalmazod, hogy min dolgozzunk és én inspiráló kérdésekkel, támogatom a gondolkodásodat…. Menet közben figyelek rád, és olyan eszközöket módszereket alkalmazunk, amelyek felpezsdítik a gondolkodásodat. Megpróbállak inspirálni és néha provokállak is.

Milyen hosszú egy ülés?

Ezt alapvetően a téma és az ügyfél teherbíróképessége határozza meg. Egy ülés általában 1 óra, de ez igény szerint változtatható.

Mennyibe kerül egy ülés?

Az ügyfél teherviselő képességétől és a szerződésben megfogalmazott igénytől függően az óradíjam 15.000 – 35.000 Ft / óra (alkalom).

Hogyan kell fizetni a díjat?

A lemondást kivéve (szerződés része), a coaching ülés végén, esedékes a közösen megállapított óradíj, a szerződésben meghatározott módon (készpénz / banki utalás) Utalás esetén a K&H Bank 10400528-50515755-65751001 Pál Attila e.v. számlára kell teljesíteni.

Online is igénybe vehető a szolgáltatás?

Igen, a coaching ülés online rendszereken (Facebook messenger, Skype, Zoom) keresztül is elérhető, miután a kapcsolatfelvétel e-mailen, vagy telefonon megtörtént. Én jobban szeretem a személyes találkozókat, mert a hatékonyságuk jobb, minden más megoldásnál, de van olyan, amikor ez nem lehetséges.

Hány ülésre lesz szükségem?

Ez nagyban függ a megoldandó helyzettől, és a kliens elszántságától. Általában 5 ülést szoktam javasolni. Ez elegendő idő arra, hogy részletesen körül járjuk a témát és feltárjuk a továbblépés lehetőségeit.

Hogyan szerződünk?

A kapcsolatfelvételt követően megtartjuk a 0. coaching ülést. Itt derül ki többek közt az is, hogy kialakul-e kettőnk között a „kémia” azaz, hogy fogunk-e tudni együtt dolgozni. Megismerjük egymást és megismerem a témát, amit Te hozol. Előkészítjük a szerződést, és megbeszélünk mindent, ami a caching folyamat objektív körülményeivel kapcsolatban felmerül.

Mi történik, ha nem tetszik?

Az óradíj fizetése az ülést követően esedékes. Ha nem tetszett, akkor nem fizetsz, és nem jössz többet. Elválnak útjaink, és nincs harag. Ha később rájösz, hogy mégis jönnél, akkor rendezed a tartozásod, és minden folyik tovább, mint ha semmi sem történt volna. Lehet ilyen…


Titoktartás, diszkréció...

Ami a coachin ülés során elhangzik, az ott is marad. Arról, hogy mi volt a coaching ülésen arról kívülállónak, csak az ügyfél beszélhet, ha akar… A COACHINGRÓL szóló rész végén megtalálod az ICF Etikai Kódexét, melyet magamra nézve kötelezőnek tartok, munkám során annak rendelkezéseit betartom.