Gy.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan kezdődik ez az egész?

A folyamat a kapcsolatfelvétellel kezdődik...

Milyen egy coaching ülés?

A kapcsolatfelvételt és a szerződéskötést követően személyesen találkozunk. Megfogalmazod, hogy min dolgozzunk és én inspiráló kérdésekkel, támogatom a gondolkodásodat…. Menet közben figyelek rád, és olyan eszközöket módszereket alkalmazunk, amelyek felpezsdítik a gondolkodásodat.

Milyen hosszú egy ülés?

Ezt alapvetően a téma és az ügyfél teherbíróképessége határozza meg. Egy ülés általában 1 óra, de ez igény szerint változtatható.

Mennyibe kerül egy ülés?

Az ügyfél teherviselő képességétől és a szerződésben megfogalmazott igénytől függően az óradíjam 10.000 – 30.000 Ft / óra (alkalom).

Hogyan kell fizetni a díjat?

A lemondást kivéve (szerződés része), a coaching ülés végén, esedékes a közösen megállapított óradíj, a szerződésben meghatározott módon (készpénz / banki átutalás)

Online is igénybe vehető a szolgáltatás?

Igen, a coaching ülés online (video) rendszeren keresztül is megtartható. Az első találkozásnak azonban mindenképpen személyesen kell megtörténnie, és javasolt az utolsó találkozásnál is a személyes kontaktus. Én preferálom a személyes találkozókat, mert a hatékonyságuk jobb, minden más megoldásnál.

Hány ülésre lesz szükségem?

Ez nagyban függ a megoldandó helyzettől, és a kliens elszántságától. Általában 5 ülést szoktam javasolni. Ez elegendő idő arra, hogy részletesen körül járjuk a témát és feltárjuk a továbblépés lehetőségeit.

Hogyan szerződünk?

A kapcsolatfelvételt követően megtartjuk a 0. coaching ülést. Itt derül ki többek közt az is, hogy kialakul-e kettőnk között a „kémia” azaz, hogy fogunk-e tudni együtt dolgozni. Megismerjük egymást és megismerem a témát, amit Te hozol. Előkészítjük a szerződést, és megbeszélünk mindent, ami a caching folyamat objektív körülményeivel kapcsolatban felmerül.

Mi történik, ha nem tetszik?

Az óradíj fizetése az ülést követően esedékes. Ha nem tetszett, akkor nem fizetsz, és nem jössz többet. Elválnak útjaink, és nincs harag. Lehet ilyen…